Overnatting i Bodø

Overnatting i Bodø

Vi har rabattavtaler med to hoteller. Radisson Blu Hotel Bodø er vårt løpshotell. Der holder også løpssekretariatet til på fredag ettermiddag. Avtalt døgnpris er kr 1.300 for enkeltrom. Kr 1.500 for dobbeltrom. Begge inkl frokost.

Et rimeligere alternativ er Smarthotel Bodø der man får 20% rabatt på standard pris. Basert på dagens standard pris vil et dobbeltrom inkl frokost koste ca 1.000kr.

Det er parkeringshus i umiddelbar nærhet til begge hotellene. Vi anbefaler å booke hotellrom i god tid. Man booker direkte til hotellet på følgende måte :

Radisson Blu Hotel Bodø :

Her er link hvor deltakerne kan bestille rom via våre nettsider: NO565971

Linken vil ta gjestene direkte til hotellets hjemmeside hvor all standard informasjon er lagt inn og riktig pris vil vises direkte. Siste frist for kansellering av rom i forbindelse med booking link er 7 dager for ankomst. Alle reservasjoner må garanteres med kredittkort. Reservasjon av rom vil være tilgjengelig så fremt det er ledig rom på romblokken, som vil bli oppdatert i henhold til de generelle betingelsene.

Smarthotel Bodø :

De er opprettet en rabattkode «Norgelopet2024» (med o og ikke ø – siden det er internasjonalt) med periode 20 – 25 juni 2025.

Pris: 20% av Standard rate
Betaling: Gjester betaler ved booking
Dette gjennomføres på hotellets hjemmeside : https://smarthotel.no/no/bodo

Geitvågen Camping: 

For de som ønsker camping er nærmeste campingplass Geitvågen Bad & Camping, ca 10 minutters kjøring fra Bodø sentrum. Campingen åpner 01.06.24, plass bestilles av den enkelte deltager direkte hos campingen.

https://geitvagen.com/no/